aktiviteter_1.jpg

17. juni 2018

Årets skovtur går til herregården Holsteinborg med frokost i Karrebæksminde.

Skovturen ledes som sædvanlig af Kirsten Dreyer.

Turen udgår fra Reventlowsgade ud for Københavns Hovedbanegård kl. 9.00. Vi kører omkring herregården Førslevgaard , som Andersen aflagde besøg på i maj 1856, til hovedmålet: herregården Holsteinborg, hvor der vil være rundvisning og fremvisning af de værelser, som stod til Andersens disposition under hans talrige besøg på herregården, og som står urørte.

Fra Holsteinborg køres der til Bisserup og restaurant De hvide Svaner i Karrebæksminde, hvor der serveres frokost. Turen fortsætter med besøg i Kjøge Mini-By og slutter i Reventlowsgade, hvorfra den udgik, omkring kl. 18.

Med tilskud fra foreningen gøres turen for en medlemspris på 450 kr. Gæster er velkomne for kostprisen 700 kr. Det kan altså betale sig at melde sig ind i foreningen og få et års medlemskab inkl. turen for 650 kr.

Tilmelding sker ved indbetaling af det passende beløb på reg. nr. 2276, kt. 0722 135 490 eller Girokonto reg. nr. 1551 kt. 808 9531 og en mail til sekretæren på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Tilmeldingen er først gyldig, når betalingen er indgået.

Af hensyn til den videre planlægning beder vi om, at tilmelding finder sted snarest og senest 1. juni; evt. afbud kan modtages t.o.m. 30. maj, fra 1. juni er tilmelding bindende.